De vaarwater specialist van Nederland

Word inspecteur

Inspectieteam

Er kan in een jaar veel veranderen op een Jachthaven. Nieuwe eigenaren, verbeterde voorzieningen, aanpassing van sanitair, noem maar op. Deze veranderingen kunnen positieve, maar ook negatieve gevolgen hebben voor de kwaliteit van een Jachthaven. 

Vandaar dat Vaarroutes&Jachthavens, als uitgever van het Vaarroutes&Jachthavens magazine, consequent ieder jaar alle in het magazine en online vermelde Jachthavens laat bezoeken en inspecteren.

Onze Vaarroutes&Jachthavens inspecteurs controleren jaarlijks alle aangesloten jachthavens. Dit doen zij op grond van een inspectie lijst met te controleren voorzieningen en andere aandachtspunten. 

De inspecteurs enquêteren tevens pleziervaarders die op dat moment in de betreffende jachthaven verblijven. Op die manier kan een aantal zaken, objectief worden beoordeeld.

Versterk ons inspectieteam

Vaarroutes&Jachthavens kan altijd nieuwe inspecteurs gebruiken. 

Vind je het leuk om jachthavens naargelang de inspectie lijst te beoordelen binnen je eigen regio of tijdens een mooie vaartocht, kom dan ons inspectie team versterken en meld je aan.

Zodra het vaarseizoen weer begint, over het algemeen op 1 april, starten ook de inspecties van Vaarroutes&Jachthavens. .

Inspecteur

Als inspecteur van Vaarroutes&Jachthavens ontvang je de inspectiepas. Met deze pas kan je, jou zelf legitimeren als inspecteur van Vaarroutes&Jachthavens. Je ontvangt een schrijfplank met een pen en een aantal inspectie lijsten om de jachthavens te beoordelen en een aantal positief beoordeeld stickers. 

Uiteraard ontvang je ook een duidelijke uitleg met betrekking tot de inspecties.

Bij een positieve beoordeling van een jachthaven, plakt de inspecteur op de aangewezen plek van de jachthaven, de positief beoordeeld jaarsticker.

Zien waar wij een jachthaven op beoordelen