De vaarwater specialist van Nederland

Wat wij doen

Over Vaarroutes&Jachthavens

Als Finland het land van de duizend meren heet dan is Nederland het land van de duizend waterwegen. Bijna elke stad ligt wel aan een rivier, kanaal of vaarroute. Hierdoor is ons land perfect voor de pleziervaart. 

Je hebt op de meest onverwachte plekken aanlegsteigers en zelfs de kleinere dorpjes die aan open vaarwater liggen hebben voorzieningen zoals een waterpunt en elektriciteit.

Vaarroutes&jachthavens is ontstaan vanuit een passie voor het varen van beide directeuren.

Vaarroutes&Jachthavens heeft als doel om pleziervaarders een zo goed mogelijk vaarvakantie te bieden met alles daarvoor binnen één website. 

Dit doen we door middel van informatie te delen over mooie vaarroutes, het beoordelingen van jachthavens tot tips voor goede restaurants of overnachtingen aan het water, met nog heel veel andere informatie die is te vinden in de website en het magazine van Vaarroutes&Jachthavens

Inmiddels is Vaarroutes&Jachthavens aan het uitgroeien tot een begrip onder de watersporters en word er veel waarde gehecht aan de informatie binnen de website. 

 

Vaarroutes&Jachthavens brengt ook jaarlijks een magazine uit. 

Het magazine van Vaarroutes&Jachthavens is niet alleen een bron van informatie, maar is op vele boten inmiddels te vinden als leuk magazine om te lezen met veel vernieuwende informatie over de pleziervaart.

Als de vaarwater specialist van Nederland, houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws over de pleziervaart en onze producten met het aanbod van diensten.

Om iets terug te doen voor de samenleving ondersteunt Vaarroutes&Jachthavens ook een aantal goede doelen gericht op kinderen in Nederland. Meer hierover kijk hier