De vaarwater specialist van Nederland

Restaurant ’t Zwarte Schaap

’t Zwarte Schaap! Een begrip in Groningen. Direct aan de rand van het centrum met een heerlijk zonnig terras en uitzicht op het diep.


’t Zwarte Schaap is een authentiek eetcafé met een eigenzinnige chef. Die niet alleen een mooie eenvoudige dis op tafel kan zetten, maar ook kan verrassen met het hogere culinaire werk. Natuurlijk hebben we onze klassiekers, maar ook wisselt onze kaart regelmatig. Zo koken we met de seizoenen en pakken we elke dag uit met een nieuwe herdershap. De gerechten komen uit alle windstreken. Voor ieder wat wils. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Dat maakt ’t Zwarte Schaap tot een plek waar iedereen zich thuis voelt en kan genieten van een mooi gerecht in een ongedwongen sfeer.

Wijn en spijs horen samen.

Daarom heeft ’t Schaap zorg besteed aan haar wijnkaart. Van robuust rood tot sprankelende bubbels. We weten ook welke wijn het lekkerst is bij uw gerecht, zodat wijn én spijs het best tot hun recht komen. En wat we met wijn kunnen, doen we ook met bier. Met zeven bieren op de tap en een ruim assortiment speciaalbieren kunnen ook bierliefhebbers hun hart ophalen.

Adres:

Schuitendiep 52, 9711 RD Groningen, Nederland

Openingstijden:

De keuken is van dinsdag tot en met zondag geopend van 17:00 tot 20:30