De vaarwater specialist van Nederland

Pantaenius bootverzekeringen

Europa's toonaangevende specialist voor jachtverzekering

De Pantaenius-jacht-casco-verzekering dekt het totaalverlies en deelschades aan het eigen jacht.

UW VOORDELEN

De veelzijdige dekking tegen alle gevaren

Gedekt zijn alle gevaren waaraan het verzekerde jacht gedurende de duur van de verzekering blootgesteld wordt, zoals bijvoorbeeld diefstal, brand, overmacht, zinken, grondberoering, aanvaring etc.

Vaste verzekerde waarde

Wij komen met u een vaste verzekeringswaarde overeen, welke bij een totaalverlies zonder restwaarde aftrek vergoed wordt, zodat u weer een gelijkwaardig schip kunt kopen.

Nieuw voor oud

Uw schip is beschadigd en u heeft nieuwe onderdelen nodig voor de reparatie? Pantaenius regelt deelschades, zonder waarde aftrek, tot aan de hoogte van de verzekeringswaarde.

Geen eigen risico voor u

In het geval van total-loss, diefstal met braak, transportschade, brand, beschadiging van persoonlijke eigendommen en vele andere gebeurtenissen wordt geen eigen risico gerekend.

Extra producten

Jacht wettelijke aansprakelijkheidsverzekering

De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking bij schaden, die de eigenaar, gasten of de bemanning, door het gebruik van het vaartuig aan derden hebben toegebracht.

Jacht-ongevallenverzekering inzittenden

De Pantaenius-jacht-ongevallen inzittendenverzekering, verzekert de financiƫle gevolgen bij ongevallen die tot invaliditeit of de dood leiden.

Jacht totaal verlies verzekering

Jacht-totaal-verlies-verzekering dekt het totale verlies van uw jacht door ongeval, brand, blikseminslag, overmacht of diefstal.