De vaarwater specialist van Nederland

Jachthavens Informatie

Vaarroutes&Jachthavens is de schakel tussen jachthavens en duizenden vaarliefhebbers, in binnen- en buitenland! De kwalitatief hoogwaardige producten en diensten die wij aanbieden, zorgen er voor dat Vaarroutes&Jachthavens aan het uitgroeien is tot een begrip onder watersport liefhebbers.

“Pleziervaarders beschouwen een opname in de website van Vaarroutes&Jachthavens als een waarborg voor kwaliteit”

Vaarroutes&jachthavens kiest er bewust voor om geen waarderingscijfers toe te kennen. Het soort vaarvakantie dat u wilt, is ook een kwestie van persoonlijke smaak. Daarom beoordeelt Vaarroutes&Jachthavens alleen de algemene kwaliteit en de sfeer van een jachthaven en worden de aanwezige voorzieningen beoordeeld en genoteerd. 

U krijgt in onze website en binnenkort in onze gidsen zoveel mogelijk informatie over de voorzieningen. U oordeelt uiteindelijk zelf naargelang de informatie of een jachthaven bij u past!

Het bewijs

Bij de receptie van de jachthaven hangt een sticker met een dikke duim van Vaarroutes&Jachthavens. Na een inspectie plakt de inspecteur hoogstpersoonlijk de sticker met het jaartal op, die aangeeft: gecontroleerd en positief beoordeeld door Vaarroutes&Jachthavens.

"Onze inspecteurs zijn vanaf 1 april weer onderweg. Ziet u dus op de jachthaven nog geen recente jaarsticker, dan komt de inspecteur vast en zeker nog langs"

Uniek aan Vaarroutes&jachthavens is dat elke jachthaven ieder jaar wordt bezocht en gecontroleerd door een inspecteur. Onze inspecteurs reizen voor vaarroutes&jachthavens door heel Nederland om alle opgenomen jachthavens in de website te bezoeken. 

Zij letten op algemene kwaliteit en sfeer en lopen een lijst met alle voorzieningen en aandachtspunten door.

Ook de huurders van een havenplek zelf komen aan het woord! 

Onze inspecteurs enquêteren standaard een aantal van de gasten die in de jachthaven liggen, een inspectie is grondig, maar het blijft een momentopname.

Vaarwater specialist Vaarroutes&Jachthavens bezoekt en inspecteert, als een van de weinige, consequent elk jaar alle in de website vermelde jachthavens. 

Op een jachthaven kan in een jaar tijd namelijk veel veranderen, zowel positief als negatief. Nieuwe eigenaren, verbeterde voorzieningen of aanpassing van sanitair, allemaal zaken die ieder jaar weer opnieuw beoordeeld moeten worden.