De vaarwater specialist van Nederland

EOC bootverzekeringen

Pleziervaart verzekeringen

Is varen uw lust en uw leven? Dan wilt u de meest complete bootverzekering én waar voor uw geld. En het belangrijkste is natuurlijk dat de risico’s die u op het water loopt goed zijn gedekt. Zodat u onbezorgd van uw pleziervaartuig kunt genieten. Ontdek de pleziervaartverzekering van EOC.

De beste dienstverlening rond scheepsverzekeringen in Nederland

Bij EOC kunt u meer doen dan alleen verzekeringen afsluiten. Met ons verzekeringsadvies, de keuringen en inspecties die wij (vaak gratis) aanbieden en onze schade-expertise blijft u zorgeloos het water op gaan.

Wij hebben alle scheepskennis in huis om uw schip te voorzien van schadeafhandeling, keuringen, inspecties, certificeringen en technische onderzoeken. Ons team, EOC Expertise, zet zich daar met meer dan tien vakmensen voor in. Met deze dienstverlening verkrijgt u de juiste certificaten voor uw schip, een vlotte vaststelling van eventuele schade of een keuring op kwaliteit. Sommige van deze inspecties zijn inbegrepen bij onze scheepsverzekeringen!

Waarom EOC

  • 24/7 bereikbaar bij schade
  • Geen callcenter of keuzemenu’s
  • Slagvaardige schadeafhandeling

Blijven doorvaren

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht u te maken krijgt met pech, diefstal of een aanvaring, dan wordt u door ons snel en slagvaardig geholpen. Zodat u altijd (weer) door kunt blijven varen. EOC is een onderlinge verzekeraar en heeft geen winstoogmerk

Waar u bij EOC nog meer op kunt rekenen

– Gratis collectieve ongevallendekking

– Inboedel gratis meeverzekerd (tot max. 20% van de waarde van uw boot)

– Uitkering van de verzekerde som bij totaalverlies

– Eerlijke premie: EOC heeft geen winstoogmerk

– 10% korting op de spullen die u koopt om uw boot te beveiligen via watersportbeveiliging.com

– 10% korting op alle vaarcursussen bij vaarplezier.nl

– 15% korting op het reinigen van de dieseltank van je boot bij dieseltank-reiniging.nl

Ook voor voormalig beroepsvaartuigen

Heeft u een oude sleepboot of motorschip omgebouwd voor recreatief gebruik? Ook deze pleziervaartuigen kan EOC voor u verzekeren. Onze eigen experts hebben ruime ervaring met ex-beroepsvaartuigen.

Vragen over uw verzekering

Pleziervaart en wonen op het water: bel 088 – 669 95 45 of mail naar pleziervaart@eoc.nl.

Direct uw premie berekenen

Verzeker uzelf van een optimale dekking, perfecte service en een eerlijke premie. Door een verzekeraar zonder winstoogmerk. Bereken uw premie in enkele minuten!