De vaarwater specialist van Nederland

DMW bootverzekeringen

DMW: liefde voor de watersport

Scheepsassurantiekantoor DMW is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van pleziervaartuigen en boten. Wij zijn een onafhankelijke partij die alles in het werk stelt om voor uw boot de beste verzekering te vinden, met goede voorwaarden en een zeer scherpe premie.

Advies op maat

Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke klantenservice. U krijgt bij ons altijd advies op maat en ook wijzigingen en schade worden snel en adequaat afgehandeld.

Uw voordelen:

  • Service, vakbekwaamheid en gemak
  • Scherpe premies en uitstekende voorwaarden
  • Inschakeling onafhankelijke gerenommeerde experts


Kortom: DMW is uw partner voor uw bootverzekering.

Ga voor een bootverzekering van DMW

Als onafhankelijk verzekeringsadviseur kan DMW u helpen met een passende verzekering voor vrijwel elke boot. Of het nu gaat om een (klassiek) zeilschip, motorjacht, sloep, speedboot of een charterschip. Niet elke verzekering is geschikt voor elk type boot. 

De ene maatschappij heeft een beter product voor de snelle boten, terwijl een andere maatschappij gunstiger is voor de duurdere luxe schepen. Wij werken uitsluitend met verzekeraars die gespecialiseerd zijn in de watersport en zich onderscheiden door scherpe premies en gunstige voorwaarden. 

We zoeken dus altijd een bootverzekering die past bij uw boot en uw wensen en eisen omtrent het premiebedrag en de dekkingsvoorwaarden.

Onafhankelijk advies bootverzekering

Omdat een goede verzekering afhangt van vele factoren en wensen, is het soms ingewikkeld de juiste verzekering voor uw situatie te vinden. Wij zijn onafhankelijk en adviesvrij, zodat we u altijd een passende aanbieding kunnen doen. 

Laat ons weten wat voor boot u heeft of wenst te gaan kopen en wat voor dekking u wilt, dan doen wij u een voorstel voor een verzekering met de beste dekking tegen de scherpste prijs.

Betrouwbaar uw boot verzekeren

Wij vergelijken diverse verzekeringen om u een geschikt voorstel te doen. Wij bieden onder andere bootverzekeringen aan van specialisten op watersportgebied zoals Unigarant, Nationale-Nederlanden en ASR Nederland N.V. Bekijk hier de polisvoorwaarden.

Goedkope bootverzekering afsluiten bij DMW

Wij vinden het belangrijk u een goed en betrouwbaar advies te geven. Dankzij onze uitgebreide informatie en adviezen kunt u de juiste keuze maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Sluit u uw bootverzekering af bij DMW, dan profiteert u van de volgende voordelen:

Een verzekering die precies past bij uw boot en uw situatie;
Goede bereikbaarheid bij vragen of schade;
Snelle afwikkeling van schade.


Heeft u nog vragen over het verzekeren van uw boot? Bel dan vrijblijvend voor persoonlijk advies naar onze klantenservice: 0321 – 33 34 43.