De vaarwater specialist van Nederland

ANWB bootverzekeringen

Bootverzekeringen van de ANWB

Met de ANWB Bootverzekering ben je bijzonder voordelig uit. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger je korting. Je no-claim korting kan oplopen tot wel 40%. En als er wat gebeurt, kan je altijd op ons rekenen.

Bootverzekering kiezen

Kies zelf welke bootverzekering het beste bij je past. Wil jij je alleen verzekeren voor schade die je toebrengt aan een ander? Dan is er de WA-dekking. Wil je ook (een aantal) schades aan jouw boot verzekeren? Dan kies je voor de Basis Casco- of Uitgebreid Cascoverzekering

Bootverzekering uitbreiden

Voorkom schade aan je boot

Je kunt je ANWB Bootverzekering uitbreiden met een aantal aanvullende dekkingen. Je kunt kiezen uit de volgende dekkingen: Pechhulp, Ongevallendekking voor Opvarenden en Rechtsbijstand. Zo past de verzekering nog beter bij jou.

Met de ANWB Bootverzekering ben je verzekerd voor de meest voorkomende schades. Maar de beste manier om vaarplezier te verzekeren is voorkomen dat er schade ontstaat. ANWB geeft je daarom graag informatie en tips om schade te voorkomen.

ANWB Pechhulp mogelijk

Wil je altijd onbezorgd varen? Sluit dan aanvullend ANWB Pechhulp af. Heb je in Nederland pech op het water, dan staat een team van ervaren servicemonteurs klaar om je te helpen. Schade in de eigen haven / ligplaats is niet verzekerd..

3 jaar aanschafwaardegarantie

Raakt je vaartuig total loss in de eerste drie jaar na aanschaf van je boot? Dan wordt de volledige aanschafwaarde vergoed.

Geen eigen risico voor boten tot € 50.000

Heeft je boot een verzekerde waarde lager dan € 50.000,-? Dan heb je geen eigen risico. Wil je liever extra premiekorting? Kies dan voor een vrijwillig eigen risico. De korting kan oplopen tot maar liefst € 750,-.