De vaarwater specialist van Nederland

Adverteren

Adverteren in de website en/of het magazine van Vaarroutes&Jachthavens

Als zakelijke adverteerder bereikt u via Vaarroutes&Jachthavens duizenden bezoekers die bezig zijn met een hobby waarin u als zakelijke adverteerder iets kan betekenen. Met het plaatsen van een advertentie in het magazine van Vaarroutes&Jachthavens en het adverteren binnen de website, bereikt u heel veel liefhebbers van de watersport. 

Zij kiezen bewust voor Vaarroutes&Jachthavens als een geloofwaardige bron van informatie.

Adverteren binnen ons magazine

Jaarlijks brengt Vaarroutes&Jachthavens een eigen magazine uit in drie regio’s. Regio, noord, midden en zuid Nederland

Wie ontvangt het magazine

Het magazine ligt op alle jachthavens geheel kosteloos om mee te nemen op de boot. Alle leden van Vaarroutes&Jachthavens ontvangen het magazine. Losse edities zijn te koop via de website. Het magazine van Vaarroutes&Jachthavens is een graag gelezen watersport blad met alles wat interessant is voor de watersport liefhebber. Van mooie reisverslagen, tot interviews, alles wat de watersport interessant maakt, komt voor in het magazine.

Adverteren in het magazine kan al vanaf een bedrag van € 85,00 per jaar. Vraag naar de mogelijkheden via:

adverteren@vaarroutes-jachthavens.com

Adverteren binnen de website

Met uw advertentie binnen de website van Vaarroutes&Jachthavens krijgt u een eigen adverteerpagina die volledig voor u word ingericht. 

U levert als adverteerder het beeldmateriaal aan en onze afdeling van design richt de pagina in goed overleg, voor u in. Watersportliefhebbers kunnen uw advertentie bekijken en direct reageren op uw product of dienst die u aanbied. Dankzij deze adverteerpagina die wij opnemen in onze google advertenties scoort uw eigen pagina goed in online zoekmachines en is uw pagina binnen onze website uitstekend vindbaar. 

Uw pagina zal bekeken worden door duizenden watersport liefhebbers die onze website bezoeken.

Adverteren binnen onze website kan al voor een bedrag vanaf € 175 per jaar. Vraag naar de mogelijkheden via:

adverteren@vaarroutes-jachthavens.com

Samenwerking

Beheert u zelf een website die veel bezoekers trekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerkingsverband? Verstuur dan het contactformulier of neem contact op via,

info@vaarroutes-jachthavens.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op